Οι πλέον έμπειροι και εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες, μηχανικοί και τεχνικοί στο χώρο σχεδιάζουν και κατασκευάζουν το σπίτι που εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες.
 

 
 
 

Υπηρεσίες που παρέχουμε

 
 
Πράσινα & Ενεργειακά Σπίτια Canadian homes®
 
 
 
 
Υπηρεσίες:
 
Σχεδιασμός, άδεια οικοδομής
 
Γεωθερμία
 
Φωτοβολταϊκά
 
Θέρμανση, ψύξη
 
Εγκατάσταση έξυπνου σπιτιού
 
Βιολογικός καθαρισμός λυμάτων
 
Πισίνα
 
Τραπεζική δανειοδότηση
 
 
 
 
 
Η Canadian homes® πέραν της κατασκευής, προσφέρει υπηρεσίες με τις οποίες η οικία σας θα έχει την μέγιστη απόδοση με το μικρότερο κόστος.
 

Σχεδιασμός, άδεια οικοδομής

 
Ο σωστός σχεδιασμός θα είναι υπεύθυνος για την εύρυθμη λειτουργία της οικίας. Οι αρχιτέκτονες της Canadian homes® θα σας προτείνουν ένα σχέδιο με κριτήρια τις βιοκλιματικές και λειτουργικές ανάγκες, το κόστος υλοποίησης, χωρίς να μειώνουν τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. Επίσης μπορούν να διεκπεραιώσουν την διαδικασία έκδοσης αδείας.
 

Γεωθερμία

 
Η γεωθερμία αποτελεί μία ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Τα γεωθερμικά συστήματα είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Εκμεταλλεύονται την ενέργεια από τον φλοιό της γης και προσφέρουν θερμό ή κρύο κλιματισμό με μεγάλη οικονομία. Συνεργάτες μηχανικοί της εταιρίας με μεγάλη εμπειρία από το εξωτερικό, αναλαμβάνουν την μελέτη και κατασκευή του συστήματος.
 

Φωτοβολταϊκά

 
Τα φωτοβολταϊκά αποτελούν επίσης βασική πηγή ανανεώσιμης ενέργειας. Εκμεταλλεύονται την ενέργεια του ήλιου και την μετατρέπουν σε ηλεκτρική. Η ενέργεια αυτή μπορεί να παρέχει αυτονομία, στην περίπτωση όπου η σύνδεση με δίκτυο παροχής ηλεκτρικού δεν είναι δυνατή ή επιθυμητή. Σε άλλες περιπτώσεις η ενέργεια που παράγουν τα φωτοβολταϊκά, μπορεί να διοχετευθεί στο δίκτυο της ΔΕΗ με σκοπό την απομείωση του λογαριασμού κατανάλωσης. Ειδικά, τα υβριδικά φωτοβολταϊκά συστήματα παρέχουν ταυτόχρονα δυνατότητα θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης.
 

Θέρμανση, ψύξη

 
Η υποδαπέδια θέρμανση και ο δροσισμός με πηγή από αντλία θερμότητος είναι η πιό οικονομική και συνάμα οικολογική μέθοδος λειτουργίας. Εναλλακτικά προτείνονται καυστήρες αερίου συμπύκνωσης ή πέλλετ. Ακόμα ενεργειακά τζάκια η σόμπες και συστήματα ηλιοθερμίας συνεπικουρούν στην οικονομία ενέργειας. Σώματα καλοριφέρ, θερμοπομποί, κλιματιστικά και άλλες μορφές απόδοσης ενέργειας προτείνονται σε διάφορες περιπτώσεις. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά θερμομόνωσης των κατασκευών της Canadian homes® συντελούν στην μέγιστη οικονομία χρήσης της οικίας.
 

Εγκατάσταση έξυπνου σπιτιού

 
Η εγκατάσταση συστήματος έξυπνου σπιτιού παρέχει την ευκολία του απομεμακρυσμένου ελέγχου και χειρισμού των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Μέσω Wi Fi κινητού τηλεφώνου ή υπολογιστή ρυθμίζετε τον φωτισμό, την θέρμανση, τις ηλεκτρικές συσκευές, τα ηλεκτρικά ρολά κουφωμάτων, τις κουρτίνες, τον συναγερμό, το πότισμα και λοιπές λειτουργίες για την οικία σας.
 

Βιολογικός καθαρισμός λυμάτων

 
Ένα σύστημα καθαρισμού των λυμάτων για εκμετάλλευση του νερού είναι ιδανική λύση για μεγάλα οικόπεδα σε περιοχές που δεν διαθέτουν δίκτυο αποχέτευσης.
 

Πισίνα

 
Η πισίνα πρέπει να φέρνει απόλαυση, για αυτό και η επιλογή της πρέπει να γίνει με γνώση της κατασκευής, της επένδυσης και του μηχανολογικού εξοπλισμού.
 

Τραπεζική δανειοδότηση

 
Η εταιρεία μας μπορεί υπό προϋποθέσεις να διεκπεραιώσει χορήγηση τραπεζικού δανείου.